Oktober favoritter

Min oktober måned i billeder

Min oktober måned startede med at fejre min mor på hendes fødselsdag d. 1. oktober. Her havde hun bestilt bord til et kæmpe skaldyrsfad med forretter som blåmuslingsuppe og friske østers på L’ Imperatore​ på Østerbro. Hun ved jeg elsker skaldyr, derfor synes hun vi skulle prøve det.


Vi fik også fejret min mor med familie fødselsdag og kagemand. Samtidig fik familien set min lejlighed, da den ligger tæt på mine forældre.


I får lige et nyt billede af min lejlighed 🙂 Jeg mangler stadig at få hængt en spisebordslampe mere op samt min nye lampe til over sofabordet. Derfor venter jeg også lidt endnu med at vise flere billeder, men der skal nok komme et indlæg mere om min lejlighed. Men siden sidst er der kommet billeder og hylder op, hvilket er rigtig rart.


Hvad skal jeg sige… Jeg har arbejdet som en gal med lange vagter i ONLY. Der sker mange ting i butikken for tiden, den skal nemlig flytte nedenunder, da Herlev centret skal bygges om, og butikken derfor får en ny placering. Så der kommer nok en del vagter i den forbindelse. I efterårsferien havde ONLY også torv, hvor vi solgte en masse tøj til gode priser.


Jeg har også været ude og spise sushi med nogle af mine søde ONLY kolleger. Det er efterhånden blevet en tradition at vi er tre piger, der af og til mødes efter arbejde og spiser sushi. Vi arbejder ikke længere sammen i samme butik, så derfor er det hyggeligt at ses en gang i mellem.


Denne måned har ikke været en undtagelse, jeg shopper rigtig meget. Jeg siger det bare – det er dyrt at arbejde i en tøjbutik, der får nyt tøj hver dag. Det samme gælder i SPORTMASTER, hvor en del af mit job er at kigge på nyheder og udvælge varer på hjemmesiden til vores reklamer. Nøj, det er farligt. I denne måned kom jeg til at købe disse to par sneakers.


Sidst men ikke mindst har jeg været i Halloween Tivoli med min mor, da vi begge synes det er ret hyggeligt at være derinde på denne årstid. Vi var heldige med vejret, der var mildt og vindstille den dag. Inden Tivoli, var vi selvfølgelig lige en tur på Strøget og shoppe lidt for meget. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter