Min oktober måned i billeder

Kjoler og jumpsuits til festlige lejligheder #4

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8


Julen er snart over os, og det samme er årets julefrokoster. Jeg elsker at hoppe i en pæn kjole eller jumpsuit. Da jeg lavede dette indlæg kom jeg allerede til at købe to nye kjoler. Som om jeg ikke havde nok i forvejen. Jeg vil bare gerne have en ny kjole til jul og nytår. Det samme gælder julefrokoster og familiefødselsdage. Nelly.com har sat en masse festlige kjoler ned til ingen penge. Så måske I også skal have en ny kjole eller noget nyt tøj til julen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oktober måned i billeder