Bloggen har fået nyt design

Se mit køkken

Indeholder reklame.

Nu er det 3 måneder siden jeg flyttede ind i min lejlighed, og jeg føler jeg stort set er kommet helt på plads. Da jeg overtog lejligheden, syntes jeg, der var rigtig mange ting, der skulle tages stilling til og ting, der skulle købes. Jeg har dog hele tiden haft en idé om, hvordan jeg gerne ville indrette lejligheden og langt hen af vejen, har jeg fulgt min mavefornemmelse, og jeg synes resultatet er blevet super godt. Min familie har også været gode til at hjælpe med renovering og praktiske ting, hvilket jeg er så glad for.

Dette er mit køkken, som er det første man ser, når man kommer ind i lejligheden, altså udover min entré selvfølgelig. Køkkenet er det samme, som der var, da jeg købte lejligheden. Der er blevet skiftet to bordplader, da der var et stort hak i den ene. Samtidig har jeg fået udskiftet vask og armatur, der dog er magen til det, der var i forvejen. Det trængte bare til en udskiftning. Der trænger også til lidt liv på væggene og derfor har jeg kigget på nogle kaffeplakater, som ville passe perfekt ind i køkkenet. Jeg har også skiftet alle greb på skuffer og låger, men ellers er der kun blevet malet i køkkenet, så det ser hvidt og lækkert ud. Det gør selvfølgelig også en stor forskel, at jeg har fået nyt gulv i hele lejligheden, og dermed også i køkkenet.

Jeg synes køkkenet har en rigtig fin størrelse i forhold til lejligheden, også kan jeg godt lide at lågerne er sorte som kontrast til lejligheden, der er ret hvid og lys. Jeg har masser af skabsplads, hvilket er dejligt, så jeg har plads til mine tallerkener, glas, bestik, skåle og fade. Op til 12 personer har jeg service til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har fået nyt design