Se min entré + badeværelse

1 år hos SPORTMASTER

For lidt over et år siden, nemlig den 5. november 2018 startede jeg om praktikant hos SPORTMASTER. Efter 2,5 måned som praktikant, blev jeg ansat som studiemedarbejder i marketingsafdelingen på deltid, og færdiggjorde mit studie ved siden af.

Læs også: Min første uge i SPORTMASTER

I min tid i SPORTMASTER har jeg haft mange forskellige opgaver. En gennemgående opgave har dog været opsætning af mails, som bliver sendt ud til de mange medlemmer af kundeklubben. Sorry, hvis I bliver spammet. Jeg opsætter stort set alle de mails, der bliver sendt ud for SPORTMASTER, og det er også mig, der er med til at udvælge produkterne. Ofte er det styles, jeg synes er fede eller nogle af vores bestsellers. Det er også mig, der skriver udkastet til teksten i mails, men der bliver som regel rettet lidt undervejs, da man hurtigt kan komme til at skrive det samme, eller der er en, der får en sjov idé.

Hen over sommeren stod jeg for SPORTMASTERs SoMe kanaler. Her valgte jeg billeder og skrev teksten til de opslag, jeg lagde ud for SPORTMASTER. Jeg svarede også på alle kommentarerne på Facebook.

Læs også: Sidste dag i praktik hos SPORTMASTER

Den senere tid har jeg været involveret i SPORTMASTERs kataloger. Vi har fx et ude lige nu – vores Black Days katalog. Jeg laver online delen, hvor jeg sætter links på alle produkterne i kataloget. SPORTMASTER er en arbejdsplads med fuld fart og godt humør. Alting bliver lavet med en god portion humor og har man brug for en pause fra computeren, så kan man tage den over et spil bordtennis. Jeg har lært en hel del på det år jeg har været i SPORTMASTER og jeg er så mega glad for, at de valgte at ansætte mig efter min praktikperiode sidste vinter. Det har også været et travlt år, da der har været mange opgaver at tage fat på, og der har været stor udskiftning af medarbejdere. Så jeg har kunne hjælpe mange steder og er på ingen måde en af de nye længere, men føler mig som en del af SPORTMASTER “familien”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min entré + badeværelse