Black Friday 2019

November favoritter

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Uhh jeg føler lige jeg har siddet og lavet en masse af disse collager op til mit Black friday 2019 indlæg. Og nu er det allerede den første december, som tiden dog flyver. Denne måneds favoritter er lidt speciel. Jeg har nemlig kun udvalgt kjoler fra Nelly.com, da de stadig har 30% på alt på deres webshop, hvilket er ret mange penge at spare. Jeg har selv bestilt nogle bukser hjem i fredags. Tidligere på måneden shoppede jeg nemlig kjoler i ONLY og på Nelly.com. Jeg synes Nelly.com har et stort udvalg af kjoler fra mange forskellige brands til gode priser.

Jeg kommer helt sikkert til at lave et indlæg med inspiration til julekjoler og nytårskjoler, men det må lige vente lidt, da jeg også gerne vil have andet ud på bloggen. December er bare en travl måned og jeg har så meget på hjertet, da jeg også i år gerne vil komme med inspiration til gode julegaver til hende og ham, som jeg plejer at lave hvert år. Mange har allerede været inde på indlæg fra de sidste par år “Gaver til hende 2017” og “Gaver til hende 2018“, og der er selvfølgelig også to indlæg for gaver til ham. Så jeg skal nok komme op med flere og nye gaveidéer til jer, der mangler inspiration på den front, og jeg vil også dele lidt flere billeder fra min lejlighed.

Jeg håber I får en rigtig dejlig første advent og en god julemåned, som nu officielt er startet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday 2019