Julen er flyttet ind i lejligheden

Har du juletøjet parat?

Julekjoler

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Har du juletøjet parat? Der er kun 13 dage tilbage til juleaften. Måske er du en af dem, der allerede har fundet årets jule outfit og måske også tøjet til julefrokosten. Det kan også være, du ikke har nået at tænke på tøj endnu, eller allerede har en kjole i skabet? Eller du er hende der panik shopper, fordi intet i klædeskabet dur? Uanset årsag, så har jeg samlet lidt inspiration til fint og festligt tøj til juletiden, hvad enten du skal til julefrokost eller mangler tøjet til juleaften.

Jeg har shoppet flere kjoler i år, og har lige fået min julekjole fra mærket Y.A.S, den sidste på Bestsellers webshop. Jeg er så glad for, at jeg nåede at få den, da den er helt udsolgt nu. Den må I vente med at se til efter juleaften. Jeg kan dog sige kjolen er sort med noget hvidt, der næsten ligner sne. Jeg har også købt to kjoler i farven bordeaux og grøn. De er også fine til jul, og jeg har allerede haft dem på ved flere lejligheder, derfor skulle der en ny kjole til juleaften.


Overdele

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Underdele

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er flyttet ind i lejligheden