December tanker

Mine planer for nytår + nytårskjoler

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Min nytårskjole var noget af det første jeg købte i starten af november måned. Jeg faldt pladask over en blå palliet kjole med v-hals og store ærmer. Kender man mig, så er intet glimmer eller pailletter for meget til mig.

Jeg ved ikke, om jeg har fået skrevet det her på bloggen, men i år er det mig der holder nytår i min lejlighed sammen med nogle veninder. Og nu hvor man er vært, vil man jo gerne gøre noget ud af det. Jeg er lidt spændt på, om jeg når at få købt de ting ind jeg skal have, da jeg stort set skal arbejde alle dage op til nytår og ikke ligefrem har så meget tid. Jeg må tage det lidt som det kommer, og se hvad det ender med. Så længe selskabet er hyggeligt og det meste af maden er take away, så går det nok.

Hvis I stadig sidder derude og mangler den perfekte kjole til nytår, så har jeg fundet noget inspiration til jer her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December tanker