Mine planer for nytår + nytårskjoler

Julebag, konfekt og en julehilsen

En dag til juleaften – sikke tiden går hurtigt. Jeg var i går hjemme hos mine forældre for at julehygge med lidt julebag og konfekt. Det er en tradition min mor og jeg har i december. Selvom jeg ikke selv spiser småkager, synes jeg de er hyggelige at lave. Jeg er mere til konfekt i julen end til småkager og pebernødder. Konfekt fik vi også nået at lave lidt af.

Jeg er igen i dag på arbejde og må ærligt indrømme, at jeg glæder mig til at holde fri i juledagene. Jeg har virkelig svært ved at finde ro, når jeg har fri, da jeg har så meget jeg gerne vil nå. Heldigvis er alle julegaver klaret. Jeg har 16 pakker, som jeg skal give juleaften, så jeg er spændt på hvor mange pakker, der bliver under træet i år, hvis alle har lige så mange som jeg.

Jeg vil ønske jer en rigtig glædelig jul. Jeg håber I alle sammen får den hyggeligste jul med jeres nærmeste, får de bedste gaver og selvfølgelig også vinder mandelgaven. Ligeledes nogle hyggelige julefrokoster 1. og 2. juldag, hvis I skal til det. Jeg håber jeg finder ro til at nyde juledagene, inden jeg igen skal på arbejde den 27. december igen. Indtil da glædelig jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer for nytår + nytårskjoler