Juleaften 2019

Året der gik 2019

Mange er allerede begyndt at se tilbage på året 2019 der gik, og her vil jeg selvfølgelig ikke være en undtagelse. Det er jo efterhånden blevet en tradition, at jeg her på bloggen ser tilbage på året, der er gået. Især i år har det nemlig for mig, været et ret vildt år på mange måder.

Færdiguddannet designteknolog
I sommers blev jeg færdig som designteknolog på KEA, hvor jeg har læst Marketing & Communication. Jeg søgte ind på top up’en som bachelor i Brand Design, men kom desværre ikke ind. Der er ret få pladser, men forhåbentlig kommer jeg ind til sommer.

Bror student
Udover at jeg blev færdig med mit studie, så blev min bror også færdig med gymnasiet. Min lillebror blev nemlig student i sommers, og det bød på vogntur og studentergilde for ham. Det fik jeg også skrevet lidt om her på bloggen, som I kan genlæse.

Sommerferie
I år holdt vi først sommerferie i august måned, og jeg var 14 dage i Spanien sammen med min familie. Vi var i Malaga, først i Benalmadena og dernæst bjergbyen Cómpeta, hvor vi begge steder havde lejet en ferielejlighed/hus. Det fik jeg skrevet en del om her på bloggen, som I kan læse her. Første uge i Malaga #1 FerielejlighedenFørste uge i Malaga #2 Gibraltar og Caminito del ReyFørste uge i Malaga #3 Hyggelige byer omkring MalagaAnden uge i Malaga #4 – Cómpeta og Anden uge i Malaga #5 – Granada Alhambra. Måske I selv skal til Malaga og kan bruge lidt inspiration til hvad man kan opleve?

Lejlighed
Den største ting der er sket for mig i år, er at jeg er flyttet i lejlighed. Tilbage i foråret så jeg en andelslejlighed på en Facebook-side, jeg fulgte med lejligheder, der var til salg. Jeg så lejligheden sammen med mine forældre, og jeg valgte at sige ja til at købe den med det samme. Det var en ret vild følelse at stå med. Den 1. august overtog jeg lejligheden, men pga. ferie og lidt renovering blev det først den 16. september jeg flyttede ind i lejligheden. Jeg fik malet, lagt nyt gulv, ny bordplade i køkkenet mv. Hele det projekt kan I også læse meget mere om på bloggen. Jeg har også lagt billeder ud af lejligheden før og efter og hvordan jeg bor i den nu. Det var også ret hyggeligt at skulle pynte op i lejligheden til jul.

ONLY 2 år
Det var også året, hvor jeg rundede 2 år i ONLY. Det havde jeg ikke regnet med, da jeg fik jobbet. For mig var ONLY jobbet et studie/fritidsjob, hvor jeg skulle tjene lidt penge. Nu er det blevet en stor ONLY familie, hvor vi hygger os og laver lidt sjov, når vi er på arbejde. Vi har også et ret godt forhold til vores kunder, og det er med til at gøre det sjovere at være på arbejde.

SPORTMASTER 1 år
Jeg rundede også et år i SPORTMASTER, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med. Jeg var “kun” praktikant da jeg startede i SPORTMASTERs marketingsafdeling og tanken var, at jeg bare skulle være der i 2,5 måned, og derefter tilbage til studiet og mit ONLY job. Men som bekendt blev jeg ansat efter min praktikperiode, hvilket jeg er stolt af, og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg lykkes ret godt med både at være i SPORTMASTER 2-3 gange om ugen + gå i skole og have eksamener + arbejde i ONLY + have bloggen ved siden af. Lige nu går jeg dog ikke i skole mere, men jeg har til gengæld mange flere vagter i ONLY. Så at jeg har kunne bevare overblikket over kampagner og de mange forskellige ting, der er sket i SPORTMASTER, er jeg ret stolt over.

Bloggen
Selvom bloggen går fremad, så kan man også mærke at arrangementerne er blevet mindre i Bloggers Delight. De fokuserer mere på de større bloggere. Jeg har stadig bloggen for min egen skyld og tjener kun lidt på den. Til gengæld har jeg i år oplevet en del interesse fra jer læsere i forbindelse med skoleopgaver. Flere har kontaktet mig, for at høre om jeg ville svare på spørgsmål til interviews til skoleopgaver. Det synes jeg faktisk er lidt sjovt og sejt, at jeg indgår som emne i forskellige skoleopgaver.

Jeg har også været ude på nogle skoler/gymnasier og holde oplæg om, hvordan man kommer i gang med at blogge og om influcenter marketing. Jeg kan godt lide at komme ud og dele min erfaring og fortælle om branchen, set fra min synsvinkel. Derudover gemmer der sig over 625 indlæg her på bloggen. Så hvis du rigtig vil lære mig at kende eller keder dig en weekend, så er det bare at gå igang, hvis du ellers kan finde hoved og hale på alle de indlæg.


Dette var mit sidste indlæg for i år. Jeg glæder mig til et nyt år, hvor der forhåbentlig også sker en masse spændende ting. Ofte synes jeg de vildeste ting sker lidt uventet, så hvem ved hvad det nye år bringer. I hvert fald vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår, og så håber jeg, I vil læse med til næste år her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften 2019