Nytårsaften 2019/2020

Mit nytårsforsæt for 2020

Sidste år var mit nytårsforsæt at få mere tid… til at træne, til vennerne, til det jeg synes er sjovt og til mig selv. Det gik okay de første par måneder. Derefter fik jeg så travlt med arbejde og en masse andre ting, at jeg måtte nedprioritere træning, og lige pludselig lå alting oveni hinanden med ferie, flytning og ekstra arbejde.

Læs også: Mit nytårsforsæt for 2019

I år er mit nytårsforsæt at blive bedre til at finde en balance mellem arbejde, fritid, venner og træning, så det ikke bare bliver et rod af mange aftaler.

Hvordan jeg vil gribe det an endnu, ved jeg ikke endnu, men jeg er optimistisk og tror det lykkes.

 

Hvad er dit nytårsforsæt for 2020?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften 2019/2020