The 5 Week Challenge

Se mit soveværelse

Sidste rum i min lejlighed, er mit soveværelse. Nogen vil mene, det er meget hvidt og jeg arbejder også på, at få lidt flere farver derind. Jeg er ret glad for soveværelset størrelse, da jeg har plads til både kommoder og et stort skab med god plads til mit tøj. Jeg har jo en del tøj, det sker jo, når man arbejder i en tøjbutik og skal have det tøj på, der sælges i butikken.

Læs også: Se min stue

Egentlig bruger jeg kun soveværelset til at sove i, så jeg er der ikke så meget i løbet af dagen. Det var lidt noget andet, da jeg boede hjemme, hvor jeg opholdt mig meget på mit værelse, da jeg altid så tv i sengen. Nu har jeg valgt ikke at have tv i mit soveværelse. Jeg har en god sofa i stuen, og så kan jeg bare tage dynen med ind i sofaen, hvis jeg vil have det varmt, når jeg ser film om aftenen. Men jeg er glad for at mit soveværelse er så lyst og rummeligt.

Læs også: Se mit køkken

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge