Sådan fik jeg inspiration til indretning af lejligheden

The 5 Week Challenge – uge 1

Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg fra sidste uge om The 5 Week Challenge, så gør gerne det først, for at forstå dette indlæg bedre. Der forklarer jeg hvad The 5 Week Challenge er, og hvad mit mål er for deltagelsen.

Første uge er gået og jeg synes faktisk, jeg er ret godt med, hvis jeg selv skal sige det. I alt er der 3863 der deltager i konkurrencen. Her i blandt ligger jeg nummer 1190 på listen. Uge 1 ud af 5 Challenge var at nå sine pointmål alle ugens dage. Når jeg taler med kolleger om, hvor mange pointmål de har, så ligger jeg i toppen over dem, der skal nå flest point om dagen, hvilket jeg synes er ret hårdt og faktisk også lidt snyd. Gennemsnittet for dem jeg har hørt, skal have omkring 150 point om dagen. I starten af ugen skulle jeg have 208 point, men nu er det blevet til 229 point, hvilket jeg ikke helt ved hvorfor det er blevet. Mit pointmål er højt, og det skyldes mærkeligt nok, at jeg i forvejen spiser sundt. Jeg synes dog ikke, det er særligt brugbart at fordi jeg spiser ca. 10 stk. frugt og grønt om dagen, så skal jeg spise ca. det dobbelte for at blive sundere. Det er jo mere usundt, at spise så meget. For at jeg kan nå så mange point, skal jeg ud at løbe i mindst 30 min. eller gå i flere timer på en dag i rask tempo eller cykle. Det er altså svært at nå hver dag med mine arbejdstider. Det er heller ikke mange minuspoint, jeg må have på en dag, for så kan jeg ikke nå dagens mål for point.

I fredags stod den på julefrokost med SPORTMASTER, så her fik jeg selvfølgelig både alkohol og søde sager, selvom det kun blev til en dessert og lidt chips. Det var alkoholen, der gav flest minuspoint. Selvom man måske har lyst til at snyde med sine minuspoint, så er det kun en selv man snyder, så man kan lige så godt taste alt ind.

På den anden side, så har jeg været ude at løbe 3 gange i denne uge, cyklet på job (haha, det er ikke langt – men alt tæller), gået nogle korte ture, haft mange vagter i ONLY hvor jeg går/ står op hele tiden, og så har jeg selvfølgelige spist sundt, som jeg plejer.

Challenge 2 ud af 5 – i uge 2 er at have en hel uge uden minuspoint, den tror jeg ikke jeg klarer. Jeg skal nemlig til flere arrangementer, hvor det næsten er umuligt ikke at spise lidt sødt. Og igen, så er det virkelig begrænset hvor meget slik, jeg spiser om ugen. Så for en, der allerede spiser sundt og træner, så betyder lidt slik og kage altså ikke særlig meget på en uge. Det synes jeg er en fejl i konkurrencen. En person der får mange minuspoint og gerne vil leve sundere, ville have godt af denne konkurrence. Men os der i forvejen lever sundt, og som bare ønsker lidt mere træning ind i hverdagen, burde ikke rammes på sunde spisevaner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fik jeg inspiration til indretning af lejligheden