The 5 Week Challenge - uge 1

Shop vinterens trends

Vil du gerne være med på vinterens trends? Måske er du det allerede uden at vide det eller måske er du allerede bevidst om disse trends i forvejen. Jeg har samlet 5 trends, som hitter lige nu ude i bybilledet, og som alle modebutikker sælger. Hvilken er din yndlingstrend for tiden?

Pufærmer

1 | 2 | 3

De såkaldte pufærmer er kommet igen. Det feminine udtryk med lidt ekstra detaljer på skuldrene. Jeg synes det er vildt pænt til nogle og andre kan hurtigt blive lidt bredskuldret af det. Jeg har selv været med på denne trend, da jeg gik i folkeskole og pufærmer også var fremme. Jeg har dog ikke længere tøjet, da jeg har givet det væk. Nu har jeg faktisk en bluse i tankerne, som jeg overvejer om jeg skal eje.


Denim

 4 | 5 | 6

Den gode gamle klassiker Denim. Ligegyldigt hvor meget tøj af denim man har, går man aldrig galt i byen. Denim kommer altid igen i løbet af et år eller to, så du kan ligeså godt fylde garderoben op med denim. Jeg ejer allerede en del denim jakker, kjoler, skjorter, bluser og bukser.


Vidde bukser 

7 | 8 | 9

Vidde bukser er blevet så populære, især blandt unge her til vinter. Jeg hører ofte fra ældre kunder, når de kommer ind i butikken (ONLY) at det er en trend fra deres ungdom. Nogle er friske på at tage den til sig igen, og andre kan ikke komme hurtigt nok væk. Jeg er og bliver til stramt tøj, så disse vidde bukser hopper jeg ikke med på. Jeg ville fryse om anklerne. Jeg vil så sige, at jeg synes de er mega fede på mange og jeg gad faktisk godt kunne bære et par, som de sorte på det første billede, det kommer bare ikke til at ske for mig nu.


Cardigans med knapper

10 | 11 | 12

Uhhh cardigans med knapper. Jeg har ikke gået med cardigans i næsten 5 år. Men disse cardigans synes jeg er hyggelige og ret fine, i stedet for en tyk og tung cardigan. Jeg er i hvert fald hoppet på trenden og har allerede købt en cardigan i hvid og en i rosa i samme korte model.


Blomstret kjoler

 10 | 11 | 12

Okay venner denne trend kan i roligt tage til jer. Jeg synes blomstret kjoler er noget,der aldrig går af mode og det håber jeg heller ikke det gør, for så får min garderobe et problem. Blomstret kjoler er allerede sneget sig ind i butikkerne igen. Her har jeg dog valgt at finde 3 kjoler med længde, da det stadig er koldt udenfor og man sagtens kan bruge lange kjoler til sommer også. Disse er dejlig farverige og gør en glad.

 

2 kommentarer

 • Ej, er pufærmer tilbage? Dem er jeg en sucker for, og man kan jo ikke få dem nogle steder, når guruerne dømmer dem ude 😛 Tak for tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Damsfeld

   Ja, de er så! 🙂

   I ONLY kan du finde pufærmer på bluser, kjoler og blazer. Måske du skulle der forbi og blive fristet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge - uge 1