The 5 Week Challenge - uge 2

The 5 Week Challenge – uge 3

Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg om The 5 Week Challenge, så gør gerne det først, for at forstå dette indlæg bedre. Der forklarer jeg hvad The 5 Week Challenge er, og hvad mit mål er for deltagelsen.

Læs også: The 5 Week Challenge – uge 1 og The 5 Week Challenge – uge 2

Uge 3 er nu overstået i The 5 Week Challenge, hvor det gjaldt om at få flere motionspoint end uge 1. Hvis I husker tilbage på uge 1, så nåede jeg at løbe 3 gange på den uge, hvilket jeg faktisk er lidt stolt af, da det var efter flere måneders pause. Desværre har jeg fået en slem forkølelse, og haft ondt i halsen og hostet en del, så jeg har ikke været ude at løbe siden. Dog har jeg haft en del vagter i ONLY, hvor tempoet har været højt, da der var været mange kunder i butikken. På den måde har jeg scoret en del point, da mine vagter ligger på 8-9 timer, hvor jeg går rundt. Derfor er jeg nået i mål med ugens udfordring. Jeg håber virkelig at jeg snart bliver helt rask, så jeg i uge 4 i The 5 Week Challenge, kan tage en løbetur eller to i løbet af ugen,

Hvis I husker tilbage på uge 1, så skulle jeg have 208 point dagligt. Det steg til 229 point, og igen til 250 point dagligt. Jeg er nu oppe på at skulle have 270 point hver dag og må indrømme at det er svært at følge med. Jeg har opnået pointmålene hver dag, men på et hængende hår. Nu håber jeg ikke at pointmålene stiger mere, for så ved jeg, at jeg får minus point. Lige nu ligger jeg nr. 684 ud af 3849 deltagere.

Challenge 4 ud af 5 – i uge 4 er udfordringen “den perfekte balance”. Her gælder det om at få spist de 3 sunde hovedmåltider i løbet af en dag, få 7 timer nattesøvn, være taknemmelig og bruge mindfulness. Det tænker jeg, at jeg burde kunne, da jeg har klaret det de andre dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge - uge 2