The 5 Week Challenge - uge 5

Mine Na-kd favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Jeg var lige et smut forbi Na-kd.com for at se, om der skulle være noget spændende tøj. Jeg har lidt en tøjkrise i øjeblikket. Kender I det? Jeg faldt pladask for den grå/grønne buksedragt (nr. 5 på billedet) og ligeledes med den hvide kjole med rosa blomster. (nr. 6 på billedet). Jeg overvejer specielt buksedragten, da den ligner et suit og sidder mega pænt på modellen. Jeg er bare bange for den bliver for kort til mig i længden, da jeg er højere end hende. Også er der lige det med størrelsen. Jeg synes altid jeg får bestilt den forkerte størrelse hjem, på det jeg bestiller online. Derfor er jeg begyndt at bestille to størrelser, da jeg ligger mellem en XS og S i tøj, og så må jeg returnere den størrelse, der ikke passer. Det samme er en mulighed med sko.

Jeg har samlet mine favoritter fra Na-kd.com her til jer. Så kan I måske også blive lidt inspireret til noget nyt tøj på denne ellers kedelige årstid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 5 Week Challenge - uge 5