Min sneakers samling

At være taknemlig

Siden årsskiftet har jeg haft det lidt sjovt i kroppen. En ny følelse sidder i kroppen på mig og giver en helt anden ro. Jeg har tidligere skrevet, at jeg har brugt en del energi på nogle venskaber, der ikke var gode for mig, og som jeg efter lang tid valgte at bryde. Jeg brugte nemlig alt for meget tid på at overtænke problemer, som ikke var mine problemer. Jeg forsøgte bare at hjælpe, når tingene styrtede for andre.

Når jeg bliver omtalt af venner, familie og kolleger, så er ordene oftest – hende der har styr på tingene, sit liv og har en plan for alt. Jeg ved at folk synes, jeg er hjælpsom og overskudsagtig, og det er jeg blandt andet fordi, jeg hviler ret meget i mig selv og ved hvem jeg er. Jeg føler jeg er et godt sted i mit liv og alt kan ske.

Jeg har fået en vis ro i mit hoved, der giver overskud til at være ekstra positiv. Og nu lyder jeg næsten helt forelsket, hvilket jeg desværre ikke er. Jeg har det bare godt ved at være mig og have det liv jeg har.

Jeg har haft ekstra fokus på at være taknemlig siden jeg deltog i “The 5 Week Challenge”, for der skulle man hver dag skrive, hvad man havde været taknemlig for. Selvom alle kan have en møgdag, hvor alt går galt, så synes jeg, jeg er god til at se fremad.

Så for at runde dette indlæg af, vil jeg gerne sige, at jeg er taknemlig for det jeg har, for min familie, venner, kolleger og for jer, som læser med og giver mig mulighed for at have en blog. Jeg tænker det er sundt, at stoppe op og se hvad man kan/skal gøre for at få et bedre liv og en sundere tankegang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sneakers samling