Jeg er begyndt igen

Tid til forårstøj?

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu hvor vi alle skal vænne os til en anden hverdag som følge af regeringens mange tiltag mod Corona virus, så kan du jo bruge tiden på lidt onlineshopping. Jeg er vild med vejret de dage hvor solen skinner og man kan begynde at mærke varmen igen. Det er også skønt at dagen er blevet længere, og jeg glæder mig allerede til sommer. Dog har vejret også vist sig fra sin værste side med al den regn og blæst, der har været.

Men nok om det. Se lige disse fine forårskjoler, toppe, blazere, nederdele og buksedragter. Jeg er vild med de sarte farver og stilen der er for tiden. Jeg har selv fundet forårstøjet frem, og ikke mindst kjoler og masser af farver. Alt det tøj, som har ligget vinteren over og bare ventet på et forårstegn til at komme på igen. Dog synes jeg alligevel hvert år, at der mangler noget nyt i min garderobe. Måske har du det også sådan. Bliv inspireret her til lækkert nyt forårstøj i denne ellers vanskelige tid med Corona-virus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt igen