Dette kan du lave i Corona tiden

Udstyr til hjemmetræning

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Når vi nu ikke kan træne som normalt i fitnesscentrene, så er hjemmetræning blevet en vigtig del af hverdagen, for os der gerne vil holde træningen ved lige. Jeg har selv været ude og investere i en yogamåtte, så jeg kan lave nogle øvelser derhjemme. Jeg savner dog allermest at træne med vægte, da det primært var styrketræning, jeg trænede i fitnesscentret, men store vægte har jeg simpelthen ikke plads til derhjemme. Så jeg nøjes med yogamåtten og løber nogle ture i det dejlige forårsvejr, så jeg også kommer lidt ud.

Hvis du som mig også gerne vil holde træningen ved lige i denne tid, så har SPORTMASTER et stort udvalg af træningsudstyr, som du også kan bruge, når fitten åbner op igen. Jeg kan se, at der ikke er meget tilbage af det forskellige udstyr, så skynd dig at klikke det hjem, så du kan få trænet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette kan du lave i Corona tiden