Udstyr til hjemmetræning

Inspiration til hjemmetræning? Mød min moster

 


Mangler I inspiration til træning derhjemme? Så lad mig introducere min moster – Charlotte Ringbæk. Min moster er nemlig en af de seje kvinder der er selvstændig og super dygtig. Hun er uddannet fysioterapeut og har træningsklinikken Feetback, hvor hun tilbyder fysioterapi og træning. Derudover er hun fysioterapeut for Folketinget og holdtræner i SATS (Amager strandpark) og Gusmester på Helgoland (Amager).

Charlotte deler rigtig meget af sin hverdag både på hendes Facebook-side, Instagram og YouTube kanal, hvor hun lægger masser af træningsvideoer op. Så det er bare at vælge hvad du vil træne og fokusere på. I disse tider laver hun også live træning på Facebook, hvor du kan deltage hjemme fra stuen. Jeg synes bestemt I skal tjekke hende ud, måske du kender en der kunne have gavn af at holde sig i gang med træning under corona tiden eller efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstyr til hjemmetræning