Hjemme på 7. uge

Få sundere og stærkt hår

Modtaget i gave

For nogle uger siden modtog jeg disse produkter fra HairLust. Til jer der ikke kender HairLust, så er det et dansk hårplejebrand med særligt fokus på bæredygtige og innovative produkter. Deres produkter er naturlige og dufter dejligt. De har kosttilskud til håret, hårplejeprodukter og hår accessories, der i samspil giver de bedste betingelser for et sundere hår.

Man skal ikke se længe på mig, for at se at mit hår er meget tyndt og fint. Det har jeg altid haft. En af grundene til at jeg har så tyndt hår er, at jeg fælder en del hver dag. Det er jeg selvfølgelig ikke særlig glad for, da jeg får tyndt hår af det og der konstant ligger hår alleveje.

Jeg har testet 5 produkter fra HairLust og vil give min vurdering af dem her.

Hair Growth Formula Gummies er de kendte vingummier fyldt med alle de vitaminer og mineraler, man har brug for til at styrke og vedligeholde et normalt hår. De plejer og booster håret indefra og giver håret de nødvendige næringsstoffer. Vingummierne smager af jordbær og der tages 3 vingummier om dagen i sammenhæng med et måltid. Vingummierne styrker dit hår, hvis det ikke vokser normalt og der har brug for ekstra vitaminer. Dit hår vokser derfor ikke hurtigere, men bliver stærkere. På mig har det vist sig ved, at jeg ikke fælder nær så meget. Det er ret tydeligt at se forskel efter en tur i bad, hvor jeg normalt har løse hår mellem fingrene, når jeg vasker håret, det problem er næsten væk. Jeg har også fået flere babyhår, som forhåbentligt når at vokse sig lange med tiden, og ikke bare knækker på halvvejen.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer Denne spray hjælper til en sund hovedbund og stærkt hår. Sprayen giver fugt og pleje til en kløende og irriteret hovedbund og styrker samtidig hårets vækst. Nu har jeg ikke problemer med irriteret hovedbund, men sprayen giver en ekstra volumen til langt og fladt hår, som mit. Derfor bruger jeg denne volumizer i rent hår, før jeg skal sætte håret. Lige for tiden kan jeg godt lige at lave krøller med mit glattejern, og jeg synes jeg får mere liv og spil i håret, når jeg bruger denne spray. Også dufter den også bare lækkert.

Hair & Scalp Detox Scrub bruges som hovedbundsscrub til en tør, fedtet, kløende eller udsat hovedbund, der skånsomt og effektivt renser i dybden så produktrester, skæl, snavs og serum fjernes. Jeg bruger denne scrub som det første, når jeg er i bad – altså før shampoo. Jeg smører den ind i hænderne og masserer den ind i hovedbunden. For mig har den holdt mit hår mere frisk og rent i løbet af dagen og jeg har ikke behov for at vaske håret hver dag, da det stadig er frisk og pænt i flere dage.

Efter at have brugt denne Eyelash Enhancing Serum morgen og aften på rene vipper, er mine øjenvipper blevet stærkere og længere. Jeg synes det er lidt sjovt, hvor hurtigt man rent faktisk kan se forskel. Før havde jeg en del kortere vipper. Nu har jeg normale fine vipper, der er længere og sjovere at give mascara på.

Sidst, men ikke mindst fik jeg denne fine Detangle Wet Brush som gør man børster håret mere skånsomt og effektivt. Den kan bruges både i vådt og tørt hår. Den er både praktisk at have med på farten, pæn i designet og blød mod håret og hovedbunden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme på 7. uge