Tilbage på job

Studenterkjoler 2020

  1 | 2 | 3


 4 | 5 | 6


 7 | 8 | 9


 10 | 11 | 12


 13 | 14 | 15


 16 | 17 | 18


Sikke et specielt år for årets studenter. 2020 startede ellers helt normalt for de mange studerende, men på grund af Corona-restriktioner har undervisningen de seneste måneder foregået online derhjemme. Dog ser det ud til at lysne i forhold til at komme tilbage og afslutte eksaminerne. Indtil videre er årets studenterkørsel dog ikke mulig, men jeg håber så meget for jer, der bliver studenter i år, at der bliver åbnet op for det inde længe. Det er en kæmpe oplevelse, som jeg virkelig under jer.

Men uanset Corona restriktioner, så er I mange der snart bliver studenter og skal have hue på. I skal selvfølgelig ikke snydes for min årlige inspiration til studenterkjoler til jeres store dag. Jeg håber I får en skøn dag og at det bliver muligt at blive fejret med vognkørsel og studentergilde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på job