På tur til Nivaagaards rhododendronpark

Sommerfavoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Sommeren er endelig over os og det betyder nye sommerkjoler, sommertoppe og shorts. Jeg er allerede gået amok i sommerkjoler. Mest fordi jeg lever i dem om sommeren og på mit arbejde i ONLY, også selvfølgelig til festlige anledninger som fødselsdage, studentergilder mv.

Derfor har jeg fundet nogle af mine sommerfavoritter fra Bestseller. Et brand som jeg elsker og som har alt samlet på en webshop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til Nivaagaards rhododendronpark