BY IC nye kollektion

Sov godt

Velour sæt | Lyserøde shorts | Beige top | Blomstret sæt | Sort top | Blå velour sæt


Reklame for Hunkemöller

En ting, der er blevet en vigtig rutine i min sunde livsstil, er min søvn. Da jeg gik på handelsskole gik jeg ofte meget sent i seng, med det resultat at jeg næsten faldt søvn i timerne eller som det første, når jeg kom hjem. Jeg holdt mig vågen til langt ud på natten, da jeg ikke følte jeg havde timer nok til alt det, jeg gerne ville med dagen, før jeg gik i seng. Ofte endte jeg med at bruge meget af aftenen og natten på at skrive med mine venner.

Nu er jeg heldigvis blevet mere voksen og klogere. Jeg lytter mere til min krop og prøver at gå i seng på samme tid hver dag, typisk omkring midnat. Jeg arbejder næsten altid i weekenderne, hvor jeg også skal “tidligt” op og på arbejde.

En ting, der er vigtig for mig ved min søvn, er at jeg ligger i noget behageligt nattøj. Jeg SKAL sove i nattøj bestående af shorts og top eller en natkjole. Ellers føler jeg mig utilpas. Jeg har efterhånden en kæmpe samling af nattøj fra Hunkemöller, da de laver det blødeste og mest behagelige nattøj. Samtidig er det pænt og noget også lidt frækt. Det kan jeg godt lide.

Ofte inden jeg går i seng og har været i bad, så hopper jeg i hyggetøj som består af en velour hættetrøje, som selvfølgelig også matcher i farve og velourstof til et sæt nattøj, jeg har. Hvis I også vil sove godt, så vil jeg anbefale Hunkemöllers udvalg af Loungewear/hyggetøj. Jeg elsker det og bruger det hver dag, og tror jeg vil gøre det lang tid endnu.

Kan man fornemme jeg elsker mit job? Ps. Jeg arbejder også stadig i SPORTMASTER, men er først tilbage på kontoret i denne uge efter Corona lockdown.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY IC nye kollektion