Min sommerferie 2020 - Ferievillaen

Outfit 119 – Blomstret badedragt

Badedragt | Top | Bund


Sommervejret i disse dage er så lækkert og perfekt til en strandtur. Inden min ferie i Cómpeta havde jeg købt nye bikinier og en badedragt. Jeg kan godt lide at have bikinier til forskellige formål. Måske lidt underligt, men jeg har nogle bikinier jeg oftest bruger i pool, på stranden eller når jeg skal sole mig. Som man måske kan fornemme, så brugte jeg mest den bikini med et kryds på ryggen, da der var for varmt til badedragt.

Til gengæld er badedragten perfekt til en strandtur i Danmark, hvor vejret og vandet er lidt køligere end i Spanien. Efter jeg er kommet hjem, har jeg opdaget at badedragten også er lavet som bikini i samme fine blomstret print.

Jeg faldt for printet, flæsen langs med udskæringen, bindebåndet og den firkantet udskæring i ryggen. Badedragten er købt online på H&M og findes stadig, da den er fra i år. Jeg kan se at den også er lavet som bikini, som nu er sat ned til 50 kr. pr. del. Den er også virkelig sød. Jeg har linket til både badedragt og bikini under billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommerferie 2020 - Ferievillaen