24 timer i sommerhus

Sommertøj til hedebølgen

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12


Det må næsten være sommerens rekord på den varmeste dag. Nøj, der er varmt alle steder, især i min lejlighed der ligger øverst oppe. Man har mest af alt lyst til at være på stranden eller i nærheden af havet. Jeg har svært ved at finde tøj i mit klædeskab der er til at holde ud i varmen. Måske I kender til samme problem disse dage?

Jeg har ikke rigtig oplevet de overskyet eller våde sommerdage, som mange af jer der har holdt ferie i Danmark i år. Jeg var i Spanien og havde 32-37 graders varme og kom direkte hjem til hedebølge i Danmark. Så nu kan jeg snart godt nøjes med 20-23 grader.

Jeg har fundet lidt inspiration til behageligt sommertøj, man kan holde ud i denne varme. Skynd dig at få shoppet, så tøjet hurtigt kan nå frem til dig og du kan hoppe i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer i sommerhus