Outfit #125 - Den blå Athena kjole

Outfit #126 – Grøn slå-om kjole

Endnu en kjole der går igen i min garderobe. Jeg har før vist den i lyseblå da jeg var på tur til Nivaagaards rhododendronpark – nu får I den at se i grøn med sorte små blomster. Jeg har det med når jeg finder en model af en kjole jeg godt kan lide, så køber jeg kjolen i flere farver. Sådan ender det meste af mine yndlings styles i min garderobe. Derfor der måske er nogle gentagelser af styles der ligner hinanden i denne kategori – Outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #125 - Den blå Athena kjole