Outfit #132 - Den blødeste strik

Halloween Tivoli

Selvom det er et ret specielt år pga. Corona og regler for alting efterhånden, så kan man stadig besøge Halloween Tivoli i år. Tivoli er blevet pyntet op med massevis af græskar, efterårsplanter, opstillinger med græskarmænd og spøgelser. I år er årets kæmpe græskar større end nogensinde, hvilket er ret vildt. Der er ikke bare slået dansk rekord i DM i kæmpegræskar, men også nordisk rekord på hele 970,4 kg. Fra den 28. oktober og frem til den 30. oktober, bliver kæmpegræskarene til kæmpe kunstværker, da de bliver udhulet og skåret flot ud til halloween græskar med lys.

Man kan selvfølgelig også prøve forlystelser, og købe uhyggeligt skræmmende legetøj og udklædning til Halloween. Som noget nyt er der i år ekstra uhygge, hvis man går gennem kirkegården, der vækkes til live hver aften med uhyggelige skikkelser, der vandrer rundt i skyggerne og som ikke er for børn!

Halloween Tivoli holder åben til og med den 1. november.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #132 - Den blødeste strik