Serie anbefaling: The bold type

Min 24 års fødselsdag

Så rundede jeg 24 år, torsdag d. 20. maj. Jeg føler, at man kan mærke en anden form for pres, når man nærmer sig midt tyverne. Det er en alder, hvor der sker mange nye ting og mange beslutninger skal tages. Det er nemlig som 24 årig, jeg bliver færdiguddannet, og skal finde mit første rigtige job på fuldtid og ikke skal tænke over at lave lektier, skulle til eksamen eller søge ind på uddannelse igen, medmindre det selvfølgelig bliver aktuelt for mig på et tidspunkt, at tage noget ekstra uddannelse. Det er lidt vildt at tænke på, men også rart.

I torsdags brugte jeg dagen sammen med min familie. Først hjemme hos mine forældre til kaffe/kagebord i haven og efterfølgende en gåtur. Senere stod den på middag i min lejlighed og en vigtig fodboldkamp mellem Brøndby og AGF, som Brøndby heldigvis vandt.

I går havde vi hele familien på besøg til fejring af min bror og jeg. Min bror blev 20 år i november sidst år, men blev ikke fejret på grund af for mange Corona-restriktioner på daværende tidspunkt. Så nu holdt vi fælles fødselsdag for os begge. Her stod den på lagkage og middag for familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: The bold type