Min 24 års fødselsdag

På det seneste: at leve i nuet

Tiden flyver bare derudaf, og jeg føler næsten lige, det har været nytår og bestemt ikke at vi har den 1. juni lige om lidt. Jeg har virkelig haft mange ting om ørerne, de sidste par uger. Alt fra eksamener, opstart af nye moduler i skolen, fysisk undervisning nogle gange om ugen, finde en god praktikplads, tur i sommerhus, Tivoliture, ud og spise med veninde og ikke mindst min fødselsdag. Mange ting har fyldt en del, men heldigvis er meget også faldet på plads, og det giver mig ro igen.

Det vildeste er, at jeg plejer at dele mine øjeblikke her på bloggen, og på min Instagram. Det har jeg bare slet ikke gjort på det seneste. Jeg har stort set ikke taget nogen billeder, hvilket er lidt mærkeligt, da jeg egentlig godt kan lide at se tilbage på mine billeder fra hyggelige stunder. Jeg tror bare jeg har prøvet at være til stede overfor de mennesker jeg har ses med, og derfor har forsøgt at leve mere i nuet. Når der er meget at se til, så stresser det mig hele tiden at skulle tage billeder af det, jeg laver. Kender I det?

Jeg glæder mig til sommerferien, hvor skole og eksamener er overstået og jeg forhåbentlig får mere tid, til at nyde de små øjeblikke, før der sker noget nyt igen.

De få billeder jeg har på min mobil, fra den seneste tid, er dette billede fra min sommerhustur og lidt fra min fødselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 24 års fødselsdag