Kom til tøjmarked og shop mit tøj

Kort status fra en travl hverdag

Som man måske har bemærket, har bloggen stået mere stille siden sommerferien. Det skyldes en travl Simone der konstant laver noget. Jeg er i gang med at færdiggøre min uddannelse på KEA i Design & Business – Communication Design & media. Her er jeg på 7. og sidste semester som består af en praktikperiode, praktikeksamen og selve bachelorskrivningen samt eksamen. Lige nu er jeg i praktik hos Secondly som jeg arbejder hos i hverdagene. Jeg arbejder stadig hos ONLY flere gange om ugen både i hverdage og weekender. Derudover har jeg været til events med Secondly i weekender og hverdagsaftner, været til fødselsdage, i byen, i biografen, ude at spise flere gange og ses med veninder og familie. Jeg spilder ikke tiden, hvis jeg selv skal sige det. Det har dog gjort at tiden til bloggen ikke har været den store, men jeg opdaterer den gerne når jeg har tid.

Det var lige en kort status fra mig og min travle hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom til tøjmarked og shop mit tøj