Har du fået købt årets julesweater

Det skal jeg i december

December er altid en hyggelig måned fuld af hyggelige begivenheder med venner og familie. I år er bestemt ikke en undtagelse. Jeg elsker alle de hyggelige traditioner jeg har med min familie, såsom julebagning af småkager og konfekt. Jeg skal også altid i Jul i Tivoli og gå rundt i København og juleshoppe med mine veninder og venner, hvilket jeg selvfølgelig også skal i år.

Det der fylder allermest i denne december måned, er min bachelorrapport. Den sidder jeg og arbejder på stort set hver dag, så jeg kan tage på arbejde nogle dage og stadig finde tid til at ses med familien og vennerne.

Jeg har lavet en liste over de ting, som jeg skal i december måned. Så må jeg se om der bliver tilføjet flere ting, hvilket der nok gør.

♥ Se julefilm

Besøge Jul i Tivoli

♥ Ud at spise med med familie i København

♥ Jule shoppe

♥ Arbejde i ONLY

♥ Lytte til julemusik

♥ Ses med mine veninder

Opleve julestemningen i København

♥ Se Lucia optog i København

♥ Købe julegaver + pak dem ind

Bage småkager

Lave konfekt 

♥ Besøge Grønne Hjem

♥ Aflevere min bachelorrapport!

♥ Holde juleaften

♥ Til julefrokost

♥ Holde nytår

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du fået købt årets julesweater