En blogger i maven

Outfit #1 -Årets første strandtur

Jeg var til påskefrokost i fredags hjemme hos min søde moster og hendes børn sammen med hele familien. Vi spiste en masse god mad, som man nu gør til påskefrokoster. Det var længe siden jeg sidst havde set min mors side af familien. Så det var rigtig hyggeligt at få snakket med dem igen.

Når jeg er sammen med mine to kusiner, har vi det med at tag mange billeder. Vi er næsten altid udenfor når det sker. Jeg elsker natur, som baggrund til et fedt billede. Vejret var så dejligt at det blev til en tur på stranden. Vi noget dog kun til sandet.

Her er nogle af mine billeder 🙂

DSC_0441DSC_0423DSC_0447DSC_0487DSC_0568DSC_0624DSC_0631DSC_0637

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blogger i maven