En blogger i maven

En blogger i maven

Simone DamsfeldJeg har nu gået rundt i nogle år og tænkt det kunne være fedt at starte en blog. Så nu hvor det er påske, tænkte jeg nu må det være nu!

Faktisk er det ikke min første blog. Jeg har haft en facebook-side blog (er ikke hel sikker, hvad man kalder det). Den 17 marts 2013 startet jeg en såkaldt facebook-blog med mine to kusiner. Bloggen gik endelig fint. Vi fik skrevet indlæg flere gange om ugen. Problemet var bare at min ene kusine og  jeg startet på efterskole og ikke rigtig fik tid til det. Jeg har altid været typen der går meget op i de ting jeg laver. Så det gjorde selvfølgelig lidt ondt at skulle lukke den blog ned.

Men nu! Nu føler jeg at jeg er klar til at starte en ny blog. Min helt egen blog på bloggers Delight.

Så velkommen til min blog “Simone Damsfeld”!

Enjoy 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blogger i maven