Træning i marts

Bakken

BakkenBakken 2

I går var jeg på Bakken sammen med nogle af mine venner. Vejret var fantastisk at gå rundt i, det føltes næsten som sommer. Der var en del mennesker på Bakken, men ikke særlig lange køer til forlystelserne.  Så det gik hurtigt med at på prøvede noget.

Jeg er ret glad for forlystelser der tager billeder i mellemtiden man prøver dem. Det giver nogle sjove mindeværdige  billeder, som altid er sjove at have. Dem har jeg en del af nu. Vi fik prøvede næsten alle forlystelser på Bakken, det var vildt fedt. Jeg har det med at ville prøve alt. Der er så lige to forlystelser som jeg ALDRIG skal eller vil op i. Det er Tårngyset og Extreme!  Jeg har det bare ikke godt med forlystelser der går op og ned uden der sker andet. Det har jeg prøvet og det var første og sidste gang! Forlystelser der kører på hovedet har jeg før i tiden været bange for. Så en vild og voldsom forlystelse der også kører på hovedet NEJ TAK!

MEN… da drengene stod i kø til Extreme og der manglede en. Prøvede de at overtale mig… Jeg fik sagt nej et par gange, men noget i mig ville gerne prøve den. Hvor slem kan den værre? Nu kan jeg i hvert fald svaret på det spørgsmål, SLEM! Jeg følte jeg skulle dø… Den bøjle man får over hovedet kunne ikke komme længere ind og jeg sad mega løst. Det føltes som om jeg var ved at fald ud hele tiden.  Puhaa… Jeg var rundtosset bagefter. Man skulle tro at forlystelserne bliver vildere om aften. Man status er at jeg nok godt kan lokkes med igen. 🙂 Så lidt sjov var den også 😀

Jeg synes altid man møder nogle som man kender, når man er på Bakken. Det gjorde vi også i dag, både fra min gamle efterskole og skole. Det er altid hyggeligt at få snakket med dem igen. Aften sluttet med at det begyndte at regne voldsomt og vi valgte at tag hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i marts