Mit år på medieskolen

Hjemme igen

IMG_2076

Så jeg hjemme i Danmark igen. Efter at havde været en uge i Frankrig og en uge i Italien. I nat kom jeg hjem efter en 18 timers lang køretur fra Italien. Puhaa det er mange timer bare og sidde ned i en bil og lave ingenting.

Jeg elsker at rejse, men jeg synes også det er dejligt at komme hjem til hverdagen igen. Jeg har specielt savnet min seng! Der er ingen bedre seng, end min egen. Internettet har jeg også savnet. Jeg synes altid jeg ender et sted uden internet… Det er ret træls ikke at kunne tjekke om der er sket noget nyt eller at man ikke bare lige kan skrive eller snappe med ens venner, som man plejer.

Nu skal jeg havde pakke ud og bare slappe af resten af aften. Måske med en god film og lidt chokolade. Inden jeg begynder med alt mit  trænings halløj 🙂

God aften til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit år på medieskolen