Sommerferie i Frankrig

Respekt til blogger

DSC_0064 - KopiDet er ved at gå op for mig, hvor tidskrævende det er at blogge. Bare det at finde på idéer til indlæggene og så derefter at skrive dem. Det tager flere timer! Jeg har stort respekt til de blogger, der blogger hver dag eller flere gange om ugen. Til gengæld forstår jeg jer godt hvorfor de gøre det. Det er sjovt og hyggeligt at skrive et indlæg, tage billeder og lave collager. Den interesse deler jeg med dem. Jeg føler bare at det også godt kan dræbe det lidt. Tanken om, når ja jeg skal også huske at lægge noget op på bloggen, selvom jeg skal det og det. På den anden side, når man så opleveler noget spændende og bare gerne vil dele det. Så kan det bare ikke gå for hurtigt at skrive indlægget.

Min pointe er, at jeg har fået en kæmpe respekt for blogger. De fleste blogger har et arbejde der fylder meget i hverdagen. En familie de skal passes. Venner eller en kæreste de skal se. Mange har også hobbyer eller træning. Det hele skal passes ind, udover det skal de have tid til at blogge. Ved godt det er et valg man tager, fordi man elsker det.  😉

Følte lige jeg skulle dele det med jer 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Frankrig