Begyndt på kørekort

Serie anbefaling: Gossip Girl

teen-drama-gossip-girl-wallpaperGossip Girl handler om fire bedste venner. Man følger deres hverdag på godt og ondt. En blog-side med navn Gossip Girl bliver ved med at skrive om vennerne. Det skaber en masse drama. Kærlighed er der en del af, da de alle er unge og skal prøve deres “nye” sider af. De fire venner bor i Manhattans Upper East Side, som alle har røven fuld af penge, hvor imod fyren med kaldenavnet loney boy (Dan) som bor i Brooklyn, ikke har så mange penge. Det hele er et spil, om at være mest populær og at have mest magt. Hvad er vigtigst? Magt eller venskabet?

Jeg vil anbefale serien til dem der elsker drama, mode og kærlighed.

BONUS INFO – Der sker meget i et afsnit, så det er dumt at springe et afsnit over.

XOXO – Gossip Girl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begyndt på kørekort