Y.A.S BODYSTOCKING

† Når virkeligheden rammer †

BegravelseNogle gange er livet uretfærdigt. Ting burde ikke ske på den måde eller på det tidspunkt. Sådan har jeg følt de sidste par dage. Jeg har svært ved at tro det er sket og ved ikke hvordan jeg skal håndtere det. At miste en der stod en så nær, er forfærdeligt. Jeg har brugt al for meget tid på at sidde og kigger ud i luften, med et tomt blik. Beskederne har vældet ind på min facebook og mobil. Folk er meget støttende, men hver gang jeg har fået en besked er jeg blevet reminded om hvad der er sket.

Verden mistede en stor personlighed. En altid glad og hjælpsom person. Som vil blive savnet.

R.I.P † ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Y.A.S BODYSTOCKING