Efterårsferie i Barcelona

Halloween i TIVOLI

Halloween Tivoli

Jeg var en tur i halloween Tivoli med min mor i søndags. Det gør vi hvert år for at opleve stemningen. I år var det lidt skuffende. Der plejer at være mange flere græskar og dekorationer overalt. Små græskar som tag på husene og en stor borg foran springvandet, manglede der også. I år var der heller ingen hekse, der gik rundt og lavede sjov eller gyserhuset. Det hele var lidt hurtigt overstået, men det er nu stadig meget hyggeligt alligevel. Vi var derinde lige lidt før det blev mørkt, så vi nåede at se det hele med og uden lys. Jeg kan bedst lide at være i Tivoli til Halloween og jul om aftenen, så det mest hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie i Barcelona