Kitkat kage

Som en tvilling

Ida & Simone

I min familie er vi meget tætte. Især på min mors side af familien. Jeg har 3 kusiner og 2 fætre. Den ene kusine er på min fars side og de to er på min mors side. Begge min mors søstre har to børn, en dreng og en pige, sjovt nok har jeg også en lillebror.

Min ene kusine er på samme alder som mig selv. Vi er begge 18 år. Der er 2 måneder og 6 dage i mellem os. De første 6 år af mit liv boede jeg på Amager, som hele min familie gjorde på det tidspunkt. Jeg var tit sammen med min kusine. Vi var tit klædt i ens tøj, så vi lignede hinanden. Som årene er gået, er der ikke sket det store. Vi er stadig meget ens på mange punkter.

For to år siden valgte vi at starte på efterskole sammen (Høng Efterskole). Vi blev hurtigt kendt for de to kusiner, der altid fjollede rundt. Vi havde næsten de samme fag i skolen og vi var altid sammen i fritiden på skolen. Selv på efterskolen gik vi op i, hvad vi havde på af tøj. Vi var begge klædt ud som det samme til fastelavn, vi var gallapartner og dem der stod forrest til alle danseshowene. Nu lyder det som om, vi ikke lavede andet end at være sammen kun os. Bare rolig det var vi ikke. Vi snakkede begge godt med rigtig mange på skolen og var også tit sammen med dem.

Efter alle de år, kan vi stadig dukke op til en familie fødselsdag i det samme tøj uden at have aftalt det på forhånd. Lidt crazy! 😛

Vi ser hinanden som søstre, da vi altid har været tætte og er ens på mange punkter. Ida & Simone1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitkat kage