Adventskalender #del 2

Juletid

17072293

Nu er der ikke længe til juleaften. Folk er begyndt at snakke om de gaver, de har købt til deres forældre og søskende. Jeg var ikke engang gået i gang med at tænke på julegaver før i går. Plejer at være sent ude når det gælder gaver. Jeg kan aldrig finde ud af hvad jeg skal give folk. Er jeg den eneste, der ikke kan det? For det ser sådan ud nogle gange. Haha. Nå, men i går var jeg så i Lyngby Storcenter efter skole. Jeg endte med at købe næsten alle julegaverne. I’m proud. Jeg endte så også med at købe flest “gaver” til mig selv! Haha, typisk mig.

Har I lige set hvor fin Lyngby Storcenter er blevet? Synes lyskæder er så flotte, især når det er mørkt. Jeg er stille og rolig ved at komme i julehumør. Jeg glæder mig mest til at juleferien begynder og at mine eksamener er overstået for i år. Så kan jeg rigtig begynde at slappe af og julehygge med min familie. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #del 2