Juletid

Julesmåkager

Yeah! I dag har jeg bagt julesmåkager. Er de ikke fine? Tror der blev lidt over 200 stk. Jeg holdt helt op med at tælle til sidst. I min familie er det en fast tradition i december måned at bage julesmåkager. Faktisk har jeg været med lige siden jeg var hel lille, hvor jeg stod på min højstol for at nå bordet. Den gang var det kun jødekager vi bagte, men med årene er vi begyndt at bage flere forskellige. I år blev det til 4 slags småkager, jødekager, nogle med nødder, chokolade og snegle med kakao. Så der er lidt af vælge i mellem.

IMG_0439 IMG_0444 IMG_0445 IMG_1192

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletid