Julesmåkager

Adventskalender #del 3

IMG_0463Denne weekend har været stille og rolig eller det er som man tager det. I fredags var jeg ude at spise med min mor og lillebror i BIG shoppingcenter. Vi udnyttede lidt at min far var til julefrokost, haha. Om aftenen var der dømt sofahygge med mor, hvor vi begyndte på Gossip Girl-serien. Mange afsnit venter forude, jeg har set dem alle to gange før…

Lørdag blev brugt på at bage julesmåkager, som du kan læse om her!

I dag fik jeg i adventsgave en tur i Tivoli og på Baresso med mine forældre. Vi var først på strøget for at kigge på julegaver, som jeg endelig har fået styr på. Yeah! 🙂 og i Royal Copenhagen og se fine juleborde. Derefter var vi på Baresso for at drikke kaffe og spise chokoladekage. 😛 Vi var også rundt på de mange små hyggelige julemarkeder på Strøget. Senere var vi i Tivoli. Der er rigtig fint derinde i år. Masser af julelys overalt, det er så hyggeligt.

Nå, I får lige afsnit nummer 3 af Skyggens Jul med på vejen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julesmåkager