Adventskalender #del 3

Mine julegaveønsker // 2015

Wishes

Kjole / Bluse / Ur / Ring / Sengetøj / Lysestager

Så er det endelig juleferie. Det har jeg set frem til længe. Jeg har haft travlt med skolen, afleveringer og eksamener. Min sidste eksamen var i mandags i iværksætteri, hvor jeg fik et flot 10 tal. Nu har vi lige trukket hvilket fag vi skal op i til eksamen den 11/1 2016. Det blev dansk… Lidt øv, ville hellere op i engelsk eller samfundsfag.

Resten af ugen er blevet brugt på træning. Jeg er gået lidt amok med træningen de sidste par uger. Indtil videre har jeg løbet omkring 46 km på 14 dage 🙂 Derudover har Fitness World og mit normale træningsprogram også været en stor del af min hverdag. Så der er fart på.

Jeg var ude at spise med min kusine i går for at udveksle julegaver. Rigtig hyggeligt at se hende igen. Så er der også styr på det.

Min ønskeliste i år er inspireret af nogle af mine shoppingture, hvor jeg har gået og kigget i butikkerne. Jeg har allerede købt flere “julegaver” til mig selv, end hvad jeg tilsammen har købt til familien. Flot Simone! Haha

God jul herfra 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #del 3