Mine julegaver

Træning i december


ImageProxy

Fra den første december gik jeg fuldstændig i trænings mood. Jeg begyndte at løbe hver dag med få undtagelser (juleaften, anden juledag og nytårsaften). Jeg var flere gange i Fitness World og lavede mit daglige trænings program derhjemme. For mig er det ikke svært at komme igennem julen uden at spise for meget. Jeg er nemlig ikke fan af julemad, faktisk spiser jeg det stort set ikke.

Men jeg er stolt over mig selv, over at jeg har kunne holde gejsten med at løbe/ træne så intens. Det fede ved det hele er, at jeg stadig løber efter nytår. Jeg har allerede løbet 30 km i januar. Jeg har det ellers med at holde pause når måneden er slut, men er glad for at jeg stadig har gejsten for det. Så det bare hvor længe den holder… Jeg ved, at jeg kommer til at holde nogle pauser, hvor jeg kun har lyst/ tid til at løbe nogle få dage på en måned.

Jeg bruger altid Endomodo, når jeg løber. Det gør at jeg kan holde styr på hvor langt jeg løber og får mig til at sætte nye mål. På billedet kan man se, hvor mange kilometer jeg har løbet. Tiden er både på løb og træningen i Fitness World, ikke det jeg laver derhjemme. Kalorierne kan man ikke stole på, da det kommer an på flere ting.

Håber nogle af jer vil begynde at træne lidt. Følelsen efter træning er guld værd! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver