Outfit #4- Denim

1. April

IMG_2293

Der vil altid være folk, der elsker den og andre, der hader den dato.

Jeg er til gruppen, der hader den. Mest af alt venter jeg på at dagen er omme, så folk stopper med at skrive ting, som måske ikke er rigtige. Alt hvad der bliver lagt på de sociale medier, sagt i radio og tv, skal man tage med et gram salt. Jeg synes lige pludselig at mange er kommet i et forhold på facebook, hvilket jeg godt ved er en aprilsnar.

Allerede fra i morges, da jeg var i skole, kom min lærer ind i klassen og sagde vi skulle have prøve. Jep, jeg troede på den. For det er ikke første gang, hun laver en spontan prøve. Heldigvis var det bare en aprilsnar. (Jeg skulle havde regnet den ud lidt hurtigere)

I don’t trust anyone until tomorrow 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #4- Denim