1. April

Bloggen fylder 1 år!

IMG_2192

79 indlæg på 365 dage. Det er et blogindlæg hver fjerde – femte dag.

Jeg elsker at skrive og være kreativ på min egen måde. Jeg elsker mode og at være sund. Jeg elsker at rejse og være sammen med min familie og venner. Jeg elsker at dele mine øjeblikke med andre. Alt det giver min blog mig mulighed for. Jeg er super glad for min blog og dens design. Glad for at folk gider at følge med og læse den, for ellers kunne jeg lige så godt skrive dagbog for mig selv.

Faktisk startede jeg med at lave bloggen et par uger efter påskeferien sidste år, men uden at fortælle nogle om den. Min familie og venner vidste ikke, at jeg var begyndt at blogge igen. Jeg var bange for folks reaktion, hvad ville de nu sige? Er det dumt at blogge og dele sit liv? På en måde har jeg altid haft et behov for at dele ud af mit liv, selvfølgelig ikke alt, men noget af det. Senere begyndte jeg at lægge mine indlæg på min Facebook profil, hvorefter interessen for min blog blev større. Folk begyndte at efterspørger en side de kunne like, for at få nyheder om mine indlæg. Jeg fik lavet min Facebook-side, som jeg opdaterer hver gang, der bliver lagt et indlæg ud på bloggen.

Det kræver en del tid at blogge. Man skal hele tiden finde på noget nyt og spændende, som folk gider at læse. Nu handler min blog mest om livsstil, men jeg har også et ønske om at få den i en anden retning. Nemlig mode. Det er bare svært, når man ikke rigtig har tiden til det. Der er også perioder, hvor man bare ikke ved, hvad man skal skrive. Så vil jeg hellere lade være med at skrive, i stedet for at skrive noget ligegyldigt.

Nå, nok om det. Jeg vil selvfølgelig fortsætte med at blogge. 1 år er kun en start! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. April