Marmor

Rejser

Verdenskort

Jeg har efterhånden været en del ude at rejse med min familie. Jeg elsker at rejse og opleve verden på en ny og spændende måde. Jeg er ikke så meget til rejser, hvor man går rundt og kigger på gamle bygninger. Niks, der må gerne ske noget.

Min bedste rejse indtil videre var til USA. Vi var på den vildeste tur rundt i Californien, hvor vi startede i Hollywood. Alle de steder jeg har set på film, var pludselig virkelighed.

Min rejse til Thailand var også speciel. Det var fantastisk at opleve en hel anden kultur end i Danmark. Nu har jeg lidt familie i Thailand, som var rigtig søde til at vise os rundt, også til steder hvor der normalt ikke kommer mange turister, så vi fik set og oplevet mange forskellige områder i Thailand. Jeg skal helt sikkert tilbage en dag.

Italien er min families yndlings rejsemål. Jeg har været på ferie i Italien 5 gange og skal igen i år, dog til et andet område. Især min far elsker landet for deres mad og vin. Italien er et fantastisk land. Vi plejer at leje en ferielejlighed med egen pool. Vi er ikke så meget til steder med alt for mange turister. Vi vil hellere have den “rigtige” italienske oplevelse.

Jeg synes der er noget specielt over både storbyferie, badeferie og de aktive ferier.

Jeg har foreløbig været i Norge, Sverige og Østrig for at stå på ski og på ferie til USA, Thailand, Frankrig (Paris og Provence),  Italien (Toscana, Umbrien, Piemonte, Venedig og Gardasøen), Tyskland, Spanien (Barcelona, Mallorca, Grand Canarien), Grækenland (Rhodos, Kreta) og  Tyrkiet. Derudover har vi holdt en masse gode ferie i Danmark og oplevet vores eget land.

 

IMG_6406IMG_6435DSC_0167DSC_0039IMG_3396IMG_2578IMG_257610574270_10202392551601441_1953192713794458105_nocThailand 082

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmor