En stor forandring

Smoothie-skål

IMG_1521

Jeg havde allerede fri 10:45 fra skole. Det kom som en overraskelse, da vores lærer skulle til møde, og ikke ville fortælle det før i dag. En god ting ved at få tidligt fri er, at man har tid til at lave en lækker smoothie.

Måske kender i den nye trend acai bowl, som er en form for yoghurt og smoothie man pynter med lækker topping. Nu har jeg ikke acai pulver (kan købes i Matas eller bestilles på nettet), men det skulle ikke stoppe mig. Så må man tænke lidt kreativt. Jeg valgte at lave min yndlings smoothie og putte den i fryseren i et par timer, så den bliver lidt frossen. Derefter kom jeg den i en skål og pynte den med frugt, knuste bær og nødder. Jeg må sige det var en succes, som jeg snart skal lave igen. 😛

Opskrift: (smoothie)

Frost hindbær

Frost Skovbær

En banan

2 dl Yoghurt 

Lidt juice 

Topping: 

Frugt

Bær

Nødder

Musli

Kerner

Frø

IMG_1524IMG_1518

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor forandring