Outfit #10 - Kusines konfirmation

Mine sunde retter

Jeg indrømmer gerne, jeg ikke er den bedste til at lave mad. Specielt ikke de ellers nemme retter med pasta og ris. Har aldrig forstået hvor meget pasta eller ris, der skal bruges til 1 eller 4 portioner. For ikke at sige hvor lang tid det skal have… Men fint nok, jeg spiser det stort set heller ikke. Derfor er jeg bedst til det med frugt og grønt. Jeg ELSKER sund mad! Det er så lækkert. Hele min barndom har jeg været et meget kræsent barn, der hverken spiste havregryn til morgenmaden, rugbrød eller andre fiberrige retter. Da jeg blev teenager gik det op for mig, hvad kost betød for kroppen. Jeg har altid været vild med grøntsager og frugt, og valgte at gå den vej. Nu spiser jeg stort set altid sund mad. Jeg er stadig kræsen, men mest kræsen omkring usunde ting. Jeg hader alt med sovs. Derfor er retten på billedet under mit svar på spagetti med kødboller.

For et par uger siden var mine forældre på forlænget weekend til Prag. Så jeg var alene hjemme med min lillebror. Det betød at jeg skulle stå for aftensmaden. En af dagene stod på spagetti med kødboller og en anden dag på wok (sidste billede).

Spagetti med kødboller

Pasta, bacon, tomat, squash, rød peberfrugt, avocado og kødboller.

Kødboller:

500 g hakket oksekød, 1 æg, 2 spsk. mel, salt, peber, 1 løg, lidt hvidløg, revet squash og basilikum.

Skal i oven i 12 min på 200 grader.

Done 🙂

 

IMG_1671IMG_1670

Wok:

Nudler, bacon, kylling, gulerødder, rød peberfrugt, tomater, avocado, ærter og hvidløg.

IMG_1661

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #10 - Kusines konfirmation